Rens Arends

Als HR Adviseur kijk ik kritisch naar de processen bij mijn klanten en mijn rol daarin. Ik zie HR analyse als een grote kans om HR processen beter te sturen en een voorzichtige blik te werpen op de toekomst.

Als adviseur ondersteun ik u bij alle klantvragen die spelen op het snijvlak van HR en E-Hrm. Waar verzuim en beoordeling via workflows worden vastgelegd in digitale formulieren en u de resultaten via dashboards krijgt gepresenteerd.
Waar personeelsdossiers in de cloud staan en een document digitaal wordt ondertekend. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Met mijn kennis van en ervaring met AFAS kijken we naar uw HR processen en uw actuele functionele inrichting. Hoe kunnen we deze optimaliseren ? Waar zitten de verspillingen ? Waar zitten de knelpunten ? En niet geheel onbelangrijk ; welke rapportages en kengetallen zijn belangrijk voor uw organisatie en hoe zet u deze effectief in ? Samen met de collega’s van Direct Interim, de specialist op het gebied van AFAS Profit, sta ik voor u klaar.

 

Wie zijn wij

Direct Interim is opgericht door een klein professioneel team, met ruime ervaring in het implementeren en onderhouden van AFAS Software en het optimaliseren van bedrijfsprocessen en databeheer.  

Laatste nieuws

Direct Interim is vanaf 1-9-2019 een ERP Consultancy bureau ! 

 


 

Contact gegevens

Direct Interim ERP Consultancy BV
Patroonstraat 7, 3861RN Nijkerk

info@directinterim.nl
Ma-Vr: 09.00 - 17.00

Telefoon 033 7601 751