Het draait bij Direct Interim niet om maximaal te investeren, maar om maximaal benutten. AFAS biedt software aan met oneindig veel mogelijkheden, waar vaak nog veel meer uit te halen valt.

Bij Direct Interim wordt gedaan waar we goed in zijn, namelijk ervoor zorgen dat uw AFAS software écht bijdraagt aan een gestroomlijnde bedrijfsvoering. Het maakt niet uit of je inmiddels al met AFAS werkt of op het punt van aanschaffen staat, wij helpen jou en je organisatie om maximaal resultaat te behalen!

Alert blijven en bijstellen voor maximaal rendement en gebruiksgemak 

Direct Interim is er voor organisaties die willen groeien. Vanuit onze visie dat je met een slimme inzet van software echt het verschil kunt maken in de markt en voor klanten! Bij Direct Interim wordt dat onderscheid gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol toepassen van AFAS software. Wij helpen bedrijven met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, systeemselecties en het implementeren van diverse systemen. Daarnaast nemen wij ook graag het beheer van systemen uit handen.

Onze consultants kunnen u adviseren en ondersteunen bij de inrichting en optimalisatie van AFAS Software, incl. alle betrokken procedures en processen. Uiteraard wordt de belangrijkste factor, de betrokken medewerkers, daarbij centraal gezet. Daarbij streven wij ernaar dat de organisatie snel zelfstandig en zo efficient mogelijk leert werken met de nieuwe mogelijkheden die AFAS heeft te bieden. 

Verder hebben we veel kennis en ervaring in huis van :

- HRM / Payroll processen
- Verandertrajecten en reorganisaties
- Optimalisatie van (Big) Data en Data Engineering 
- Bouwen van analyses, rapportages en dashboards
- Procesmanagement in Imformatiemanagement

Voor meer inhoudelijke informatie en specialisatie, zie ONS TEAM 

Bij Direct Interim is Functioneel Beheer méér dan alleen het beheren van de applicatie of het oplossen van gebruikersvragen. 

Onze specialisten zorgen tevens voor informatie overdracht en borging binnen uw organisatie, zodat er sprake is van ontwikkeling van de interne gebruiker. 

Alleen dan profiteert u maximaal van uw investering in uw informatievoorziening en het zorgt tevens voor betrokken en tevreden medewerkers ! Informeer eens geheel vrijblijvend naar onze kenmerkende werkwijze !

Direct Interim heeft niet alleen AFAS experts in huis, maar ook gekwalificeerd (BKL, PDL, VPS) personeel waar je de salarisadministratie aan kunt toevertrouwen.

Dankzij die ijzersterke combinatie van specialisten zijn wij in staat om diverse CAO’s te ondersteunen en ook maatwerkregelingen te implementeren.

Wij zorgen er niet alleen voor dat de basiskennis bij onze medewerkers op een uitstekend niveau is, maar dat er ook jaarlijks geïnvesteerd wordt in verdere ontwikkeling en continuïteit van die kennis.

Zo moeten onze AFAS Experts zich jaarlijks certificeren en volgen de salarisadministrateurs seminars en workshops om bij te blijven met de continu veranderende wet en regelgeving.

Geen bijzondere pakketten of abonnementen, maar altijd volledige ontzorging! Dat is de hoge standaard bij Direct Interim Payroll Services.

 • Invoer en controle personele mutaties
 • Proforma berekeningen
 • Voorbereiding periodeverwerking
 • Uitvoering periodeverwerking
 • Aanlevering output
  • Loonaangifte
  • Betaalbestanden
  • Loonstroken
  • Opdrachtformulier
  • Loonjournaalpost
 • Aanleveringen voor instanties/derden
 • Quickscan van je salarisomgeving voor de opstart
 • Verwerking op afstand of bij u op locatie

Voor de volledige bovenstaande dienstverlening vragen wij €12,50 per medewerker (is een richtprijs en afhankelijk van de hoeveelheid medewerkers).

Verder geen aparte kosten of initiële consultancyuren!

Heb je toch behoefte aan een andere vorm van salarisverwerking, dan kunnen we daar natuurlijk een optimale oplossing voor samenstellen.

Al onze contracten zijn maandelijks opzegbaar.

Ook voor ondersteuning op afstand kunt u terecht bij Direct Interim en ook daarin zetten wij uiteraard de klant centraal. Geen afstandelijkheid, maar een zeer persoonlijke benadering wat met name tot uitdrukking komt in uw persoonlijke consultant. Op de achtergrond staat een team van AFAS specialisten voor u klaar, maar toch heeft u maar één aanspreekpunt. 

Naast uw persoonlijke consultant kunt u bovendien zelf aangeven hóe u onze Support organisatie wilt benaderen. Vindt u het prettig om altijd telefonisch contact te hebben ? Dan regelen wij dat voor u. Uiteraard kunt u aanvragen ook altijd indienen via een speciaal voor u aangemaakt emailadres of via onze website. 

Onze Support organisatie kunt u o.a. inzetten voor :

- ontwikkeling en inrichtingsvraagstukken m.b.t. AFAS Software
- extra kennis m.b.t. gebruik en functioneren van AFAS Software
- alle mogelijke aan AFAS gerelateerde werkzaamheden welke wij op afstand voor u kunnen realiseren

Bovendien kunt u 50% van uw contracturen omzetten naar een periodieke inzet van onze consultant bij u op locatie, tegen dezelfde voorwaarden ! En zijn uw contracturen deze maand niet verbruikt ? Geen probleem, dan uren kunnen gewoon de volgende maand worden ingezet. 

Wilt u meer informatie ontvangen over de inzet van onze Support organisatie ? Neem rechtstreeks contact op met Hans Benschop (06-41037441) of stuur een bericht via ons algemene emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen direct contact met u op. 
Wie zijn wij

Direct Interim is opgericht door een klein professioneel team, met ruime ervaring in het implementeren en onderhouden van AFAS Software en het optimaliseren van bedrijfsprocessen en databeheer.  

Laatste nieuws

Direct Interim is vanaf 1-9-2019 een ERP Consultancy bureau ! 

 


 

Contact gegevens

Direct Interim ERP Consultancy BV
Patroonstraat 7, 3861RN Nijkerk

info@directinterim.nl
Ma-Vr: 09.00 - 17.00

Telefoon 033 7601 751