Ook voor ondersteuning op afstand kunt u terecht bij Direct Interim en ook daarin zetten wij uiteraard de klant centraal. Geen afstandelijkheid, maar een zeer persoonlijke benadering wat met name tot uitdrukking komt in uw persoonlijke consultant. Op de achtergrond staat een team van AFAS specialisten voor u klaar, maar toch heeft u maar één aanspreekpunt. 

Naast uw persoonlijke consultant kunt u bovendien zelf aangeven hóe u onze Support organisatie wilt benaderen. Vindt u het prettig om altijd telefonisch contact te hebben ? Dan regelen wij dat voor u. Uiteraard kunt u aanvragen ook altijd indienen via een speciaal voor u aangemaakt emailadres of via onze website. 

Onze Support organisatie kunt u o.a. inzetten voor :

- ontwikkeling en inrichtingsvraagstukken m.b.t. AFAS Software
- extra kennis m.b.t. gebruik en functioneren van AFAS Software
- alle mogelijke aan AFAS gerelateerde werkzaamheden welke wij op afstand voor u kunnen realiseren

Bovendien kunt u 50% van uw contracturen omzetten naar een periodieke inzet van onze consultant bij u op locatie, tegen dezelfde voorwaarden ! En zijn uw contracturen deze maand niet verbruikt ? Geen probleem, dan uren kunnen gewoon de volgende maand worden ingezet. 

Wilt u meer informatie ontvangen over de inzet van onze Support organisatie ? Neem rechtstreeks contact op met Hans Benschop (06-41037441) of stuur een bericht via ons algemene emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen direct contact met u op.