Direct Interim heeft niet alleen AFAS experts in huis, maar ook gekwalificeerd (BKL, PDL, VPS) personeel waar je de salarisadministratie aan kunt toevertrouwen.

Dankzij die ijzersterke combinatie van specialisten zijn wij in staat om diverse CAO’s te ondersteunen en ook maatwerkregelingen te implementeren.

Wij zorgen er niet alleen voor dat de basiskennis bij onze medewerkers op een uitstekend niveau is, maar dat er ook jaarlijks geïnvesteerd wordt in verdere ontwikkeling en continuïteit van die kennis.

Zo moeten onze AFAS Experts zich jaarlijks certificeren en volgen de salarisadministrateurs seminars en workshops om bij te blijven met de continu veranderende wet en regelgeving.

Geen bijzondere pakketten of abonnementen, maar altijd volledige ontzorging! Dat is de hoge standaard bij Direct Interim Payroll Services.

Voor de volledige bovenstaande dienstverlening vragen wij €12,50 per medewerker (is een richtprijs en afhankelijk van de hoeveelheid medewerkers).

Verder geen aparte kosten of initiële consultancyuren!

Heb je toch behoefte aan een andere vorm van salarisverwerking, dan kunnen we daar natuurlijk een optimale oplossing voor samenstellen.

Al onze contracten zijn maandelijks opzegbaar.